0
vraagtekens

Nog niet alles duidelijk?


We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het programma.

Hieronder vind je een overzicht met de veel gestelde vragen.

Kijk of wellicht een of meerdere van je vragen hieronder beantwoordt worden:

Veel gestelde vragen

Dit is een online cursus, maar als ik vragen heb, kan ik ze dan wel stellen?

Ja natuurlijk! Je kunt altijd je vraag stellen in de Facebookgroep Nooit Meer Over Eten die bij dit programma hoort.
Wij zijn zelf regelmatig aanwezig om vragen van groepsleden te beantwoorden en zo hebben anderen die dezelfde vraag hebben er ook veel aan. Je vraag kan natuurlijk ook beantwoord worden door andere groepsleden.
1x per maand doen we een live Q & A.

Wat krijg ik nu precies als ik jullie programma aanschaf?

Je krijgt levenslang toegang tot het afslankprogramma. Gedurende 4 maanden ontvang je audio's, video's en opdrachten die je leven gaan veranderen. Je krijgt toegang tot onze besloten community waar andere deelnemers klaarstaan om jou te motiveren en te inspireren. Zelf zijn wij wekelijks live om datzelfde te doen.

Zal het bij mij wel werken?

Wanneer jij voor 100% met het programma aan de slag gaat, gaat het voor 100% werken. Het programma geeft je alle handvatten om alle uitdagingen die je tegen zou kunnen komen, te overwinnen. Daarnaast staan wij voor je klaar om je te ondersteunen.

Wie zegt mij dat jullie programma wél gaat werken? Ik heb al zóveel geprobeerd.

We begrijpen je twijfel want eerlijk is eerlijk: er zijn natuurlijk ook zoveel aanbieders die allemaal beweren dat hún programma het beste is en sommige van die programma's werken ook prima! Waarom zou je dan voor óns programma kiezen?
Het probleem met andere programma's is, dat ze alleen voor de korte termijn werken omdat ze niets doen met je onderbewuste.
Wil jij een oplossing voor de lange termijn, dan zul je met je onderbewuste aan de slag moeten. En dat is dus precies wat je in dit programma gaat doen.
Je gaat actief aan de slag met je mindset, je leefstijl, je emoties en gevoelens. Met als resultaat een gezond gewicht, rust in je hoofd en een gelukkiger leven!
Bovendien krijg je van ons 14 dagen de tijd om het uit te proberen, juist omdat het iets is, wat je nog niet kent waarschijnlijk.

Ik vind hypnose best een beetje spannend. Ik ben bang dat ik de controle kwijt raak en misschien wel gekke dingen ga doen of zeggen.

We begrijpen best dat je hypnose een beetje spannend vindt. Wellicht heb je wel eens een hypnoseshow gezien waar de deelnemers ‘veranderd’ werden in een kip of ineens verliefd waren op hun buurman. Alsof ze geen controle hadden over hun eigen daden.
Hoewel het weliswaar ook een vorm van hypnose is, is dat niet de vorm waar wij gebruik van maken.
Om effect te hebben hoef je slechts in een lichte staat van hypnose te gaan.
Daarbij ben je je nog bewust van wat er gebeurt en heb je altijd de volledige controle.

Werkt dat wel: online naar een hypnose audio luisteren?

De hypnotische audio’s van het programma zijn dezelfde als die we gebruikten voor ons 1 op 1 traject. We hebben er zelfs nog een aantal aan toegevoegd.
Het maakt voor je onbewuste niet uit of je luistert naar de stem van iemand die live naast je zit of naar de stem die via een audio tot je komt.
Als er al verschil zou zijn, zou het luisteren naar een audio dmv een koptelefoon meer effect hebben, omdat je dan niet afgeleid kunt worden door omgevingsgeluiden en het geluid heel direct bij je binnenkomt.

Lukt het mij wel om in hypnose te gaan?

In hypnose gaan is niet moeilijk. Het kan in het begin een beetje wennen zijn, want je hebt het waarschijnlijk nog nooit gedaan. Maar wanneer jij jezelf toestaat om in hypnose te gaan, lukt het altijd.
Je zult ook merken dat het steeds sneller en makkelijker gaat, naarmate je het vaker doet.

Hoe weet ik of ik echt in hypnose ben?

Het is wetenschappelijk bewezen, dat wanneer je je ogen dicht doet, je al in een lichte vorm van hypnose gaat.
Wanneer je luistert naar de stem en gewoon doet wat de stem zegt, ga je vanzelf verder in hypnose. Iedereen ervaart de diepte op zijn eigen manier. Misschien is de beste omschrijving dat je een soort interne focus krijgt. De buitenwereld lijkt naar de achtergrond te gaan.
Sommige mensen denken dat hypnose een soort slaaptoestand is waarbij je helemaal ‘van de wereld bent’ en je niets meer kunt herinneren van wat er is gezegd of gedaan. Vaak hebben ze dat dan op tv gezien bij een show of zo.
Hoewel dat weliswaar ook een vorm van hypnose is, is dat niet de vorm die we in dit programma gebruiken om iets in je onbewuste brein te veranderen.
Daarvoor is het namelijk helemaal niet nodig om in zo’n diepe staat van hypnose te komen.
Je bent er dus gewoon bij en kunt je gewoon alles herinneren.

Waarom kan ik jullie programma alleen online volgen en niet 1 op 1 live?

Toen we het programma nog 1 op 1 live gaven, merkten we - tot onze eigen frustratie - dat er behoorlijk veel informatie verloren ging en/of niet meegegeven werd, simpelweg omdat we tijdens de sessies niet genoeg tijd hadden.
Bovendien zat er tussen de sessies onderling steeds een aantal weken en waardoor het geleerde weer een beetje verwaterde of zelfs compleet vergeten werd. Hierdoor was het resultaat niet altijd even goed.
We hebben daarom besloten om álle relevante hypnoses en informatie bij elkaar in één programma te verzamelen zodat we zeker wisten dat we niets zouden vergeten.
Hierdoor werd het bovendien mogelijk om elke hypnose zo vaak te herhalen als je wilt.
Daarnaast konden we het programma natuurlijk veel goedkoper aanbieden dan wanneer we 1 op 1 sessies zouden geven en konden we tegelijkertijd veel meer mensen helpen.

Hoeveel kilo ga ik afvallen per week?

Dat is voor iedereen verschillend. Bij de een gaat het sneller dan de ander. Dat is van veel factoren afhankelijk.
We begrijpen, dat je dat heel belangrijk vindt en je gaat jouw streefgewicht ook halen.
Maar dat getal op je weegschaal zegt niets over hoe jij je voelt, of jij gelukkig bent en in balans. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw droomlichaam realiseert, maar belangrijker nog: dat je weer happy bent met jezelf!
Als we dan toch een getalletje moeten noemen, komen we uit op ongeveer een kilo per week in het begin.

Delen jullie ook voedingsadviezen?

Er zal wel eens een tip voorbij komen en je krijgt wel een lijst met voedingsmiddelen die je snel een voldaan gevoel geven, maar de focus ligt niet op wát je eet, maar op je eetgedrag.
Meestal weet je zelf al wel wat wel en niet goed/gezond is voor jouw lijf.
We gaan je in elk geval geen restricties opleggen, want dat kan juist leiden tot eetbuien en dat is wel het laatste wat je wilt.
Dit programma leert je dat je juist kunt eten wat je wilt, dus ook een lekker stuk taart!!

Jullie hebben het steeds over je onbewuste brein transformeren, maar hoe werkt dat dan?

De audio's die je gaat luisteren, zorgen ervoor dat je in een diepe ontspannen staat komt.
Op die manier gaat je onbewuste brein ahw 'open staan' en zal het nieuwe positieve suggesties aannemen.
Deze zorgen ervoor dat er een verandering plaatsvindt op onbewust niveau waardoor je eetgedrag blijvend zal veranderen.

Een virtuele maagband? Hoe werkt dat dan?

Bij een 'echte' maagband wordt de maag verkleind dmv een soort riempje aan de bovenkant van de maag. Dit gebeurt uiteraard tijdens een operatie in het ziekenhuis.
Bij een virtuele maagband geven we je onderbewuste de suggestie dat er een maagband geplaatst is.
Je onderbewuste maakt geen onderscheid tussen écht en niet-echt. Daarom raak je bv geëmotioneerd door een film of een boek, ondanks dat wat je ziet/leest niet 'echt' is. Je onderbewuste beleeft het alsof het wél echt is.
Het zal dus de maagband ook als echt ervaren en daardoor eerder het signaal geven dat je voldoende hebt gegeten, net als bij een operatieve maagband.
Je gaat dus minder eten en daardoor ga je natuurlijk afvallen.

Begint het programma meteen zodra ik het heb aangeschaft?

Zodra je je aanmeldt, krijg je direct de eerste stap toegestuurd en kun je aan de slag. Je gaat vervolgens in de loop van de daaropvolgende maanden stapje voor stapje door het programma heen.

Kan ik tussentijds herstarten?

Mocht het door omstandigheden nodig zijn om opnieuw met het programma te beginnen, kan dat altijd. Je hebt levenslang toegang tot alle audio's en video's dus je kunt het op je eigen tijd en tempo doen.

Kan ik ook starten als ik op vakantie ben?

Ja hoor, dat is geen probleem. Vakantie is voor veel mensen weliswaar een tijd waarin het eetgedrag er anders uitziet dan normaal, maar het hoeft geen belemmering te zijn. Het gaat erom dat jij wilt veranderen.

Moet ik apart gaan koken of kan mijn partner/gezin gewoon hetzelfde eten als ik?

Jij eet gewoon hetzelfde als je partner/gezin. Het is geen voedingsprogramma met allerlei restricties of schema's. Je mag eten wat jij wilt en lekker vindt!

Heb ik nog iets speciaals nodig om jullie programma te volgen?

Nee hoor! Een computer, tablet of mobiel volstaat, weliswaar met een goede internet verbinding, maar dat is logisch. De audio's zijn simpel te downloaden waarna je ze dus overal kunt beluisteren, ook op vakantie.

Ik zit niet ruim in mijn tijd, heb ik hier wel tijd voor?

Reken op gemiddeld zo'n 20 minuutjes per dag en dat is dan vaak ook nog vlak voor het slapen gaan. Het kost je overdag dus nauwelijks tijd!
En uiteindelijk gaat het je een hele hoop tijd besparen.
Wanneer je met het programma klaar bent, hoef je nooit meer met eten bezig te zijn in je hoofd.
Ga maar na hoeveel tijd je dat je gaat besparen!

Ik vind het toch wel een hoop geld

Je kunt je geld natuurlijk maar een keer uitgeven.
Probeer het eens zo te bekijken: hoeveel geld geef je uit aan kleding, een nieuwe telefoon, brandstof, de kapper, een etentje? En hoe zorgt dat voor een blijvende verandering in je leven?
En bedenk ook, dat je uiteindelijk geld bespaart doordat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan diëten of speciale voeding.
Wel nog aan nieuwe kleding, want je oude zal veel te ruim gaan zitten ;)

En mocht het desondanks tóch een probleem zijn om het bedrag in één keer te betalen, dan kun je ook gewoon kiezen om gespreid te betalen.

Mijn partner/omgeving staat er helemaal niet achter dat ik dit programma ga volgen

Voor wie wil jij dit doen? Wie is er belangrijk in jouw leven? En wie is het belangrijkst? Is dat je partner, je kinderen, je vrienden, je familie?

Of ben jij dat?

Natuurlijk is het heel prettig en helpend wanneer je door anderen gesteund wordt, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.
En geloof ons: wanneer je jouw gedroomde resultaten gaat behalen, krijg je vanzelf de waardering en steun van die anderen.

Kan ik het vergoed krijgen van mijn verzekering?

Voor het basisprogramma Nooit Meer Over Eten is het helaas niet mogelijk een vergoeding te krijgen van je verzekering.
Dat is op zich natuurlijk jammer, maar bedenk eens wat de investering op gaat leveren voor jezelf. Dat is niet in geld uit te drukken, toch?