0

Voorkant-salespage

Eten Wat Je Lekker Vindt En Tóch Afslanken

“Voor ALTIJD Op Je Gewenste Gewicht, ZONDER Dieet - Zelfs Als Je Alles Al Geprobeerd Hebt” 

Ben jij ook helemaal klaar met die onrust in je hoofd als het op eten aankomt?


Zou het niet fantastisch zijn wanneer je:

 • kunt eten wat je wilt en moeiteloos op je gewenste gewicht blijft? 
 • de controle hebt over je eetgewoontes en patronen?
 • barst van het zelfvertrouwen en blij bent met je lijf?


Zodat je:

 • nooit meer hoeft te lijnen of diëten. Jojo-en is verleden tijd.
 • geen ongecontroleerde snaaibuien meer hebt. Jij bent volledige in controle.
 • je je helemaal vrij voelt . Je zit lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk


Hoeveel rust zou je dat geven?

Maar hoe ziet de werkelijkheid eruit?

Je bent de hele tijd in je hoofd bezig met eten, want je bent niet happy met je gewicht en/of je lijf.


Zal ik dat toetje nu wel of niet nemen?... Verdorie nu heb ik tóch weer dat hele stuk taart op, ik schaam me dood, ik baal van mezelf!... Ik ben moe, ik heb wel een koekje verdiend... Waarom heb ik nu die héle reep opgegeten?...


Is dat lekker in je vel zitten, je helemaal vrij voelen?


Nee toch!


En welk dieet of voedingsprogramma je ook probeert, de uitkomst is elke keer hetzelfde:


Je vervalt weer in je oude patroon, je komt weer aan en vaak ben je daarna nog zwaarder dan toen je begon...


Je raakt gefrustreerd en uit frustratie ga je nog meer eten.


Of je geeft de moed op en raakt overtuigd dat het jou nooit gaat lukken om op je ideale gewicht te komen en blijven.


Misschien voel je je wel depressief na de zoveelste mislukte poging... 

Herkenbaar? - kijk of je 1 (of meer) van deze punten op jou van toepassing zijn

Hoe ziet je dagelijkse leven eruit: in je hoofd voer je continu strijd over eten. Mag ik dit wel? Mag ik dit niet? Heb ik niet te veel gegeten of juist te weinig? Het kost je bergen energie.


 1. En het levert je nauwelijks iets op. Als je al in de spiegel kijkt, voel je je ongelukkig en is de rest van je dag verpest
 2. De weegschaal is je beste vijand. Je staat er (bijna) dagelijks op en bent gefrustreerd als hij niet minder aangeeft dan gisteren. Het liefst zou je m uit het raam gooien
 3. Door alle restricties die je jezelf oplegt, voel je je een uitzondering, niet verbonden. Je zou zoveel luchtiger, vrolijker, spontaner en levendiger kunnen zijn
 4. Die lievelingsjurk die al jaren in de kast hangt, ga je waarschijnlijk nooit meer dragen
 5. Intiem met je partner? Laat maar. Als jij al walgt van je lijf, wat zal hij/zij wel niet vinden?
 6. Je hebt sowieso al geen energie. Je slaapt slecht omdat de gedachten over je gewicht je wakker houden
 7. Over energie gesproken: hoe fit en gezond ben je eigenlijk? Heb je een beetje conditie? Geen hartklachten? Diabetes? Cholesterol in orde?  
 8. Je vond jezelf als kind al te dik, terwijl je gewoon een goed figuur had. Je wordt verdrietig dat je dat toen niet zag
 9. En je kinderen (als je die hebt natuurlijk)? Hopelijk krijgen zij niet dezelfde verstoorde relatie met eten als jij


Maar ach, als je gewoon een beetje op blijft letten, blijf je misschien wel op je huidige gewicht. Het kost weliswaar nog steeds veel moeite, maar je wordt in elk geval niet (veel) zwaarder.


Daar valt best mee te leven. Het is hooguit jammer dat je niet meer in bikini over het strand durft te lopen.


Wat wel heel vervelend is:


 1. Je vergelijkt jezelf continu met anderen. En hoewel zij misschien wel zwaarder zijn dan jij, vind je hen toch slanker, mooier, leuker en interessanter dan jezelf. En hoezo kunnen zij zoveel eten? Jij komt al aan van de lucht
 2. Eigenlijk geniet je al jaren niet meer écht van wat je eet. Als je al een keer een stukje taart eet, komt achteraf altijd dat schuld of schaamte gevoel
 3. Je hebt geen controle over je eetgedrag. Je hebt nog steeds (stiekeme) snaaibuien. Je begrijpt het niet, waarom is het zo moeilijk om jezelf in toom te houden? Ik zal toch geen eetstoornis hebben? Het frustreert je, je bent boos op jezelf, je voelt je depressief, ja soms zelfs destructief 


Je bent niet de enige die hier last van heeft. Heel veel mensen worstelen hiermee.  Ze ervaren die altijd durende strijd over eten in hun hoofd.

Gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn.

Er is namelijk een eenvoudige manier om op je gewenste gewicht te komen.


Een manier die ervoor zorgt dat je ook simpel op dat gewicht blíjft.

Zonder een dieet te hoeven volgen. Zonder die eeuwige strijd in je hoofd.


Een manier waarbij jij weer écht kunt gaan genieten van eten en je ook alles mag eten wat jij lekker vindt. Waarbij jij de volledige controle hebt.


Dat bereik je door je onbewuste brein te transformeren. Hoe je dat doet, leer je in het online programma Nooit Meer Over Eten.

Stel je eens voor:

 • Je hebt rust in je hoofd - Je voelt de vrijheid om te eten wat je lékker vindt. Je geniet van je eten. Je maakt je niet druk of het wel of niet 'mag'.  Je voelt geen schaamte. Je voelt je niet schuldig. Je wordt niet boos op jezelf.
 • Je hebt de volledige controle over jouw eetgewoontes en patronen. Snaaibuien behoren voorgoed tot het verleden.
 • Een feestje of gezellig uit eten met vrienden is niet langer een kwelling. Je neemt gewoon dat gebakje of dat toetje en geniet ervan.
 • Je blaakt van het zelfvertrouwen en bent trots op je lijf. Op vakantie loop je in je favoriete bikini of zwembroek en je maakt je geen zorgen dat je een kilootje aankomt. 
 • Je bent super gezond. Je bruist van de energie en bent fitter dan ooit.
 • Je krijgt regelmatig complimenten over hoe goed je eruit ziet

Hoe gaat jou dat lukken?

Jouw onbewuste brein is voor 98% verantwoordelijk voor jouw (eet)gedrag en patroon.

Je eet bv altijd je bord leeg, ook al heb je eigenlijk geen honger meer. Of je eet heel snel zonder echt te proeven wat je eet. Misschien vind je dat bij de koffie altijd een koekje hoort. En ga zo maar door. 

De overtuigingen die jij hebt tav eten, heb je in het verleden geleerd. Deze zorgen voor jouw huidige eetgedrag. Je bent je daar waarschijnlijk niet bewust van. Wil je je eetgedrag blijvend veranderen, dan ligt de oplossing in je onderbewuste.


Wanneer je je onbewuste brein transformeert, gaat het je helpen ipv tegenwerken.


Door een ánder programma te installeren, zul je moeiteloos op je gewenste gewicht komen én blijven.


Wil jij dit ook? Lees verder.

5-starrating

"Vandaag is een Feestdag voor mij 🥳🥳🥳. Het is precies 1 jaar geleden dat mijn leven is veranderd door jullie programma. Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om gewicht te verliezen en om van mijn chocoladeverslaving af te komen. Ik heb zelfs de chocolade weggegeven die ik kado had gekregen 🤣. Mijn gewicht blijft stabiel 82,0 kg., dus toch 18 kg afgevallen."


Caroline Martens

Carolien Martens

Wat zou dat voor jou betekenen, stabiel op je gewenste gewicht blijven? 

Carolien heeft simpelweg de stappen in ons programma gevolgd. Dat kun jij ook. Stel je voor wat het voor jou zou betekenen, wanneer je op jouw gewenste gewicht komt en blijft:


-   Welk kledingstuk zou je weer eens aandoen? Misschien koop je wel iets nieuws.

-   Van welk gerecht dat je je al jaren hebt ontzegt, ga jij weer genieten?

-   Waar ga jij nog meer van genieten, als je niet meer heel de tijd met eten bezig hoeft te zijn?

LET OP: deze obstakels staan je in de weg

Jouw brein staat nog in de 'dieet-stand'. Het is geprogrammeerd om (tevergeefs) je gewicht dmv diëten en of voedingsprogramma's te controleren. Je kunt niet geloven, dat er een andere, veel eenvoudigere manier is.


Terwijl het eigenlijk heel simpel is: je brein is een soort supercomputer. Door het 'oude' programma te overschrijven, kun je een nieuw programma laten draaien. Je brein is ongelooflijk 'plastisch', dwz veranderbaar. Anders zou je ook nooit nieuwe vaardigheden kunnen leren, toch?


Je hebt helemaal geen zin om wéér iets nieuws te proberen. Je hebt al zó vaak gedacht de heilige graal gevonden te hebben, waarom zou dít programma nu ineens wél voor jou werken. Je hebt eigenlijk de moed al opgegeven dat jij ooit nog op je gewenste gewicht komt.


Logisch dat je zo denkt. Andere programma's hebben je al zó vaak Gouden Bergen beloofd.

Je hebt allerlei regeltjes en trucjes geleerd. Maar geen van die programma's pakte het probleem van jouw overgewicht aan dáár waar het zou moeten: bij de kern, jouw onderbewuste.

Door je onderbewuste te transformeren, ga je de controle over jouw eetgedrag terugkrijgen en zul je merken, dat op gewicht komen én blijven makkelijker is dan je ooit hebt durven dromen.


Je bent bang dat je het tóch weer niet vol gaat houden, anders was het je eerder ook al gelukt en was je dit verhaal niet eens aan het lezen. 


Iets 'volhouden' doe je op wilskracht, met je bewuste brein. Maar die 2% bewust brein gaat het nooit 'winnen' van die 98% onbewust automatisch brein. Daarom geef je het vroeg of laat op, logisch. 

Leer hoe je je onbewuste brein kunt veranderen en je hoeft helemaal niets meer vol te houden. Die 98% gaan je nu hélpen in plaats van tegenwerken om je doel te bereiken.

De oplossing: transformeer je onbewuste brein

In het programma Nooit Meer Over Eten leer je stap voor stap de controle terug te krijgen over jouw eetgedrag. Zonder dieet en zonder calorieën te tellen.


Waardoor je op je gewenste gewicht komt én blijft.


En je eindelijk rust krijgt in je hoofd en de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt. 

Voor deze mensen heeft ons programma hun leven veranderd:

"Mijn eetgewoonten waren de afgelopen 35 jaar ingesleten en vaak onbewust, onnodig en ongezond.

Ik hou van koken en lekker eten, maar stopte ondertussen zonder na te denken van alles in mijn mond. Geen smaak, geen genot, geen goed gevoel. Maar toch gebeurde het, een stemmetje in mij was kennelijk sterker dan mijn rationele wil om dat niet te doen. Het programma bij Paul vormde voor mijn bewuste en onbewuste een kantelpunt. Door te weten wanneer ik ‘zou beginnen’ was er ook een echt startpunt om het anders te doen. De sessies zelf hadden invloed op mijn onbewuste gedrag.

De combinatie met informatie over ‘trucjes’ die je aan kunt leren om anders te eten en de ‘lijstjes’ om hardop aan jezelf te vertellen waarom je NU anders wilt en welke eetmomenten het meest onzinnig zijn, werkte voor mij. Het afleren van onzinnigheden als ‘bord leegeten’ en ‘restje in de pan toch maar even opmaken’ combineren met heel langzaam eten vormt voor mij de basis voor minder, bewuster en plezieriger.

Op een heel natuurlijke manier werden mijn gewoonten anders. Ik kook nog steeds graag maar maak kleinere porties of neem zelf van alles een beetje. Ik geniet van een speciaalbiertje, een kaasje of een nootje, één is eigenlijk net zo lekker als meerdere. En de onzinnige momenten zijn er niet meer. Als ik eens onbewust wat in de mond prop ben ik me daar meteen van bewust. In 9 maanden tijd viel ik 27 kg af en sindsdien ben ik al  weer 8 maanden stabiel op gewicht terwijl ik niet het idee heb dat ik moet volhouden of dat ik me iets ontzeg waar ik naar verlang. Ik ben actiever en gezonder, heb al mijn oude kleding weggedaan (behalve die ene lekkere trui…) en voel me prima."

Robbie

Rob Vrolijk

"Na vele diëten gevolgd te hebben maar zonder blijvend resultaat ben ik via via bij Paul terecht gekomen. 

Paul heeft een totaal andere aanpak voor overgewicht. Hierbij staat je eigen gedrag centraal!  

Door de hypnose maakt Paul contact met je onderbewuste brein.

Ik noem dat altijd dat "stemmetje"  in mijn hoofd dat wil eten!!!

Hij zorgt met dat contact dat je onderbewuste ondersteunend wordt aan je bewuste brein/ gedrag. Met als resultaat niet meer die innerlijke strijd over eten. Als ik nu nee tegen iets van eten zeg is dat oké voor mijn onderbewuste brein. En dat geeft heel veel rust en een andere kijk op afvallen.

Daarnaast door het plaatsen van een virtuele maagband heb je een sneller vol gevoel en ga je daadwerkelijk minder eten. Waardoor je ook gaat afvallen.

Belangrijkste voor mij is de verandering in gedrag die ik bij mezelf zie en die nu een jaar verder ook echt blijvend is. Natuurlijk eet ik nog steeds weleens lekkere "ongezonde" dingen en kan daar dan ook echt van genieten zonder schuldgevoel. Het blijft echter wel bij af en toe en het loopt nooit meer zo uit de hand als vroeger.

Kortom heel blij dat ik bij Paul terecht ben gekomen. Naast zijn succesvolle  behandeling/aanpak is hij ook nog eens een hele aardige man die echt oprecht geïnteresseerd is in jou, eerlijk en integer is en vol passie te werk gaat om jou te helpen."

jikke

Jikke Nagelsmit


"Goedemiddag vanuit een zonovergoten Rhodos. Ik ben heel dankbaar dat ik heerlijk hier kan rondlopen in een leuke korte broek met hemdje en me heel erg op mijn gemak voel om gefotografeerd te worden. Ik voel me supergoed en heel comfortabel. Mijn koffer inpakken was nog nooit zo eenvoudig. Door het wegvallen van de onzekerheid maakt het me niet uit wat ik bij me heb, ik zie er toch wel goed uit en dat geeft zo'n rustig gevoel. Zo rustig dat ik me volledig kan concentreren op waar we zijn, wat we aan het doen zijn en met wie ik ben. Mijn blik is naar buiten gericht."

nicole1

Nicole Kuijpers


"Waar ik trots op ben is dat ik weer durf rond te lopen in bv een strakke jurk of korte broek en in opvallende dingen. Ik ben er ook trots op dat ik anderen aansteek met mijn enthousiasme over dit programma. Ik ben veel zelfverzekerder en de woorden van Goke blijven niet alleen in mijn hoofd door galmen, maar ik voel me ook echt zo. Ik voel me oprecht weer een waardevol persoon. Ik ben veel meer in het hier en nu, geniet veel meer en ben veel gezelliger en attenter."

Ingrid van Steen

Waarom het jou gaat lukken om blijvend resultaat te behalen

Omdat het heel eenvoudig is. Jij kunt dit ook, zelfs als je al van alles geprobeerd hebt.


In het online programma Nooit Meer Over Eten gaan we je mindset tav eten veranderen.


Gedurende 4 maanden krijg je audio's, video's en opdrachten die ervoor zullen zorgen dat stap voor stap je onbewuste brein herprogrammeerd wordt. Je doet dit vanuit de veilige omgeving van je huis, op je eigen tijd en tempo. Deze stappen komen altijd op het juiste moment in jouw veranderproces. 


In één van de audio's plaatsen we een virtuele maagband. Hierdoor ga je meteen je eerste kilo's afvallen. Hierover vertellen we later meer.


Daarnaast krijg je toegang tot onze speciale besloten Facebookgroep, waar mensen zoals jij samenkomen om ondersteuning te krijgen, maar ook te geven. Wij zijn daar ook zelf wekelijks aanwezig om onze ruim 25 jarig aan kennis en ervaring dmw vragenuurtjes, masterclasses en reflecties met je te delen. De meerwaarde van deze groep is niet in geld uit te drukken.

Wat krijg je allemaal?

 • Het 'basisrecept' dat jou gaat helpen je onbewuste brein te transformeren waardoor je al vanaf dag 1 de eerste veranderingen gaat merken
 • Hét wondermiddel dat er voor zorgt dat je snel en veilig af gaat vallen: de virtuele maagband 
 • Hoe je deze strakker of minder strak kunt zetten. Zodat je zélf de regie in handen hebt over hoe snel je af wilt vallen

Maar ook dit:

 • Ondersteuning en een overdosis positieve energie van mensen die hetzelfde proces doormaken als jij. Samen sta je altijd sterker
 • Hoe je weer gaat luisteren naar je lichaam, waardoor je stopt met eten zodra je voldaan bent en je kunt eten wat je wilt zonder aan te komen
 • Hoe je weer gaat genieten van eten. Zonder schuld of schaamtegevoel
 • De keuze om naar een mannen- of een vrouwenstem te luisteren (ieder zo zijn voorkeur nietwaar?)
 • Altijd antwoord op je vragen, mocht je ergens tegenaan lopen - wat gelukkig niet vaak gebeurt

En uiteraard ook dit:

 • Hoe je weer zelfvertrouwen krijgt, zodat je durft te dragen wat jij wilt - zelfs als dat wel héél opvallend is
 • Hoe je weer gaat houden van je lijf, zodat je gewoon weer in de spiegel durft te kijken en trots bent op wat je ziet
 • Hoe je weer vrienden wordt met je weegschaal, zodat ie niet het raam uit hoeft 
 • Onbeperkte en levenslange toegang tot alle audio's, video's en overige informatie - neem zoveel tijd als je nodig hebt, het is jóuw proces
 • Hoe je voor eens en altijd afscheid neemt van je 'dieetbrein'. Het heeft je nooit geholpen en het gaat je ook nooit helpen
 • Hoe je échte (buik-)honger kunt onderscheiden van 'hoofd-honger' en wat je kunt doen tegen die 'hoofd-honger' - simpel, maar heel doeltreffend
 • Hoe je je behoefte aan zoetigheid of hartigheid kunt controleren - jij zit zélf aan de knoppen

En niet te vergeten dit:

 • Wat de 'wet van aantrekkingskracht' is en hoe jij deze in je voordeel kunt laten werken - laat de 'kracht van het universum' je helpen bij het afslanken
 • Wat 'priming' is en hoe je dat als katalysator in kunt zetten in jouw afslankproces
 • Hoe je je eigen coach wordt, waardoor je nooit meer problemen hebt om jezelf je motiveren. Een topatleet die voor goud gaat 
 • Hoe je weer plezier krijgt in bewegen, waardoor je je fitter gaat voelen met meer energie - zelfs als je van nature geen sportief type bent
 • Wat je moet doen als je even een dipje hebt - super simpel, maar heel effectief
 • Inzicht in waar jouw eetgedrag vandaan komt waardoor je je oude patronen kunt doorbreken en blijvend veranderen
 • Hoe je je drang om te snaaien vaarwel kunt zeggen en je dus ook jezelf niet meer op je kop hoeft te geven
 • Hoe je weer lief gaat worden voor jezelf waardoor je véél lekkerder in je vel komt te zitten en je nóg makkelijker je doel behaalt - dit alleen al maakt dit programma de moeite méér dan waard
 • Hoe je na het weekend of een vakantie nooit meer de "knop om hoeft te zetten". Die knop staat voortaan altijd goed

En tot slot natuurlijk dit:

 • Hoe je weer verbinding gaat voelen met jezelf én met anderen
 • Inzicht in hoe je brein eigenlijk werkt en wat het effect is van de dag beginnen met een glimlach. Kleur je dag zoals jij wilt
 • Een eenvoudige techniek om een vervelend gevoel simpelweg om te draaien. Laat een naar gevoel je dag niet langer verpesten 
 • Hoe je je behaalde resultaten moeiteloos kunt behouden, zonder terugval 
 • Hoe je emo-eten voorgoed vaarwel kunt zeggen. Je komt los van de emoties die je belemmerden en voelt je als herboren 
 • Wat je 'innerlijke kind' is en hoe je dit kunt 'helen', waardoor je je vrijer voelt dan ooit
 • Wat kernbehoeften zijn en welke voor jou de belangrijkste zijn. Leer jezelf (nog) beter kennen
 • Hoe jij ook SMART wordt en hoe jou dat gaat helpen bij het behalen van je doelen - werkt ook op andere vlakken in je leven
 • Welke vitamines je gaan helpen bij het afvallen - dit wist je waarschijnlijk nog niet
 • Welke gezonde voedingsmiddelen je helpen snel een voldaan gevoel te ervaren, zodat je er minder van hoeft te eten
 • Welk drankje het allerbelangrijkste is om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Het zal je verbazen

Gratis wanneer je nu beslist: voor minimaal €473,- aan extra bonussen

Wanneer je nu besluit om mee te doen met het programma Nooit Meer Over Eten, krijg je de volgende waardevolle bonussen GRATIS:

Bonus 1: Beter slapen mp3 twv € 47,-  

Door deze mp3 te luisteren, val je heerlijk en moeiteloos in een diepe slaap en wordt je helemaal uitgerust wakker.

(Nacht)rust is een van de belangrijkste dingen wanneer je af wilt slanken. 

Bonus 2: 8 maanden extra toegang tot de Facebookgroep Nooit Meer Over Eten twv. minimaal € 376,-

Onze Facebookgroep is de plek waar onze leden samenkomen om elkaar te steunen en waar wij met grote regelmaat aanwezig zijn tijdens vragenuurtjes, masterclasses en reflecties. 

Het is volgens onze leden de kers op de taart van ons programma.

Het programma Nooit Meer Over Eten duurt 4 maanden en is inclusief toegang gedurende die tijd tot de groep. 

Nu krijg je dus maar liefst 8 maanden extra, dus een heel jaar toegang!

Wil je daarna nog lid blijven, betaal je geen € 47,-, maar slechts € 11,- per maand.

Bonus 3: Korting op al onze toekomstige programma's twv. minimaal € 50,-

Wij zijn voortdurend bezig om voor jou de beste programma's te maken. Zolang je lid bent van de Facebookgroep krijg je korting op deze programma's.

Dat kan dus aardig oplopen.

Je investering 

We hebben lang getwijfeld over de prijs voor dit uitgebreide programma.


Het is zeer waardevol en het helpt je niet alleen de controle te krijgen over je eetgewoontes en patronen, maar het geeft je ook inzichten die verder gaan dan alleen je eetgedrag. Inzichten die je ook in het leven van dag tot dag zullen helpen.


Wat je allemaal krijgt:

- De virtuele maagband twv. € 350,-

- Ruim 20 audiosessies twv € 987,-

- 4 maanden toegang tot onze facebookgroep twv € 188,-

- 4x Q&A twv € 450,-

- 4x Masterclass twv € 450,-

- Bonussen twv (minimaal) € 473,-


Totaal: € 2898,-


Maar... we willen dit voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken en we weten ook, dat voor veel mensen dit bedrag simpelweg te hoog is.

 

Daarom hebben we besloten om die prijs een stuk te laten zakken.

En omdat we dankzij onze leden weten dat het een zeer waardevol programma is, kwamen we uit op een investering van € 997,- en dat is dus inclusief de bovenvermelde bonussen. 


Maar zelfs dat voelde nog niet helemaal goed. 

Dus, hebben we besloten het makkelijk voor je te maken:

Wanneer je nu besluit om een andere toekomst voor jezelf te creëren,

geven we je een korting van maar liefst......tromgeroffel.......€ 550,-!


In plaats van € 997,- is jouw investering dus slechts € 447,-


Dus voor € 447,- ga jij een andere toekomst tegemoet. Een toekomst waarin het nooit meer over eten gaat in je hoofd.


Maar wacht even...

We willen het eigenlijk nog makkelijker voor je maken.

Omdat we dit jou gunnen, geven we je nog eens € 100,- extra korting!


Kortom: je investering is dus geen € 2898,- maar slechts € 347,-


Maar dan vragen we je wel om binnen 7 dagen te beslissen.

Als de teller hieronder op nul staat, verdwijnt deze pagina voorgoed.


Maar waarschijnlijk heb je die 7 dagen niet eens nodig om te beslissen, toch?


Want dit is waarschijnlijk de belangrijkste investering die je ooit zult doen.

Je doet het namelijk voor de belangrijkste persoon in je leven:  JIJ.


Dit programma gaat je leven voorgoed en ten positieve veranderen.

We hopen dat je dat jezelf gunt.

  laptops

Je hebt nog

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Voor wie is deze cursus bedoeld - en voor wie beslist niet

Nooit Meer Over Eten is voor mensen die een definitieve oplossing willen voor hun overgewicht waardoor ze rust krijgen in hun hoofd omdat het Nooit Meer Over Eten gaat. 

Mensen die inzien dat de oplossing niet ligt in het zoveelste dieet, maar in het veranderen van hun mindset. 


Ons programma werkt in 100% van de gevallen voor 100% van de deelnemers, die er voor 100% mee aan de slag gaan.


WAARSCHUWING: wanneer je denkt "even een maagbandje plaatsen en de rest gaat vanzelf" dan kun je nu beter je laptop dichtklappen.

Je zult er zelf mee aan de slag moeten, dus je moet wel écht gemotiveerd zijn.

Wij willen je echt dolgraag helpen, maar we werken alleen met gemotiveerde mensen, mensen die bereid zijn om de (eenvoudige) stappen uit het programma te volgen en zich realiseren dat er geen shortcuts zijn.


Waarom zou je met ons werken

Wij zijn Goke van Spall en Paul van Gestel van Hypnosecentrum Breda.

De afgelopen jaren hebben wij in onze praktijk talloze mensen geholpen met diverse hulpvragen, maar onze passie en specialiteit is het helpen van mensen die worstelen met hun gewicht.


Goke heeft zelf vanaf haar pubertijd strijd gevoerd tegen de kilo's, maar vooral ook strijd over eten in haar hoofd. Dankzij dit uitgebreide programma, waarin wij al onze kennis, ervaring en vaardigheden hebben gebundeld, heeft Goke 

dit probleem voorgoed opgelost.


Onze missie is om minimaal 1000 mensen te helpen hún strijd ook te beëindigen. Dat gunnen we jou uiteraard ook van harte en we hopen, dat jij een van die 1000 mensen gaat zijn.


Het enige wat jij hoeft te doen, is de stappen van het programma te volgen.


Je krijgt na aanmelding direct de eerste stap toegestuurd waarbij je je ook meteen kunt aanmelden voor de Facebook groep.


Vanaf dag 1 zul je de veranderingen al op gaan merken.

go-en-paul

100% niet goed, geld terug garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kracht en werking van dit programma dat wij je een 100% niet goed, geld terug garantie geven. Als jij na aankoop van ons programma niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is binnen 14 dagen na aankoop een berichtje sturen. De rest regelen wij. No hard feelings.

Je loopt dus geen risico.

Twijfel je nog?

Kijk of wellicht een of meerdere van je vragen hieronder beantwoordt worden:

Veel gestelde vragen

Dit is een online cursus, maar als ik vragen heb, kan ik ze dan wel stellen?

Ja natuurlijk! Je kunt altijd je vraag stellen in de Facebookgroep Nooit Meer Over Eten die bij dit programma hoort.
Wij zijn zelf regelmatig aanwezig om vragen van groepsleden te beantwoorden en zo hebben anderen die dezelfde vraag hebben er ook veel aan. Je vraag kan natuurlijk ook beantwoord worden door andere groepsleden.
1x per maand doen we een live Q & A.

Wat krijg ik nu precies als ik jullie programma aanschaf?

Je krijgt levenslang toegang tot het afslankprogramma. Gedurende 4 maanden ontvang je audio's, video's en opdrachten die je leven gaan veranderen. Je krijgt toegang tot onze besloten community waar andere deelnemers klaarstaan om jou te motiveren en te inspireren. Zelf zijn wij wekelijks live om datzelfde te doen.

Zal het bij mij wel werken?

Wanneer jij voor 100% met het programma aan de slag gaat, gaat het voor 100% werken. Het programma geeft je alle handvatten om alle uitdagingen die je tegen zou kunnen komen, te overwinnen. Daarnaast staan wij voor je klaar om je te ondersteunen.

Wie zegt mij dat jullie programma wél gaat werken? Ik heb al zóveel geprobeerd.

We begrijpen je twijfel want eerlijk is eerlijk: er zijn natuurlijk ook zoveel aanbieders die allemaal beweren dat hún programma het beste is en sommige van die programma's werken ook prima! Waarom zou je dan voor óns programma kiezen?
Het probleem met andere programma's is, dat ze alleen voor de korte termijn werken omdat ze niets doen met je onderbewuste.
Wil jij een oplossing voor de lange termijn, dan zul je met je onderbewuste aan de slag moeten. En dat is dus precies wat je in dit programma gaat doen.
Je gaat actief aan de slag met je mindset, je leefstijl, je emoties en gevoelens. Met als resultaat een gezond gewicht, rust in je hoofd en een gelukkiger leven!
Bovendien krijg je van ons 14 dagen de tijd om het uit te proberen, juist omdat het iets is, wat je nog niet kent waarschijnlijk.

Ik vind hypnose best een beetje spannend. Ik ben bang dat ik de controle kwijt raak en misschien wel gekke dingen ga doen of zeggen.

We begrijpen best dat je hypnose een beetje spannend vindt. Wellicht heb je wel eens een hypnoseshow gezien waar de deelnemers ‘veranderd’ werden in een kip of ineens verliefd waren op hun buurman. Alsof ze geen controle hadden over hun eigen daden.
Hoewel het weliswaar ook een vorm van hypnose is, is dat niet de vorm waar wij gebruik van maken.
Om effect te hebben hoef je slechts in een lichte staat van hypnose te gaan.
Daarbij ben je je nog bewust van wat er gebeurt en heb je altijd de volledige controle.

Werkt dat wel: online naar een hypnose audio luisteren?

De hypnotische audio’s van het programma zijn dezelfde als die we gebruikten voor ons 1 op 1 traject. We hebben er zelfs nog een aantal aan toegevoegd.
Het maakt voor je onbewuste niet uit of je luistert naar de stem van iemand die live naast je zit of naar de stem die via een audio tot je komt.
Als er al verschil zou zijn, zou het luisteren naar een audio dmv een koptelefoon meer effect hebben, omdat je dan niet afgeleid kunt worden door omgevingsgeluiden en het geluid heel direct bij je binnenkomt.

Lukt het mij wel om in hypnose te gaan?

In hypnose gaan is niet moeilijk. Het kan in het begin een beetje wennen zijn, want je hebt het waarschijnlijk nog nooit gedaan. Maar wanneer jij jezelf toestaat om in hypnose te gaan, lukt het altijd.
Je zult ook merken dat het steeds sneller en makkelijker gaat, naarmate je het vaker doet.

Hoe weet ik of ik echt in hypnose ben?

Het is wetenschappelijk bewezen, dat wanneer je je ogen dicht doet, je al in een lichte vorm van hypnose gaat.
Wanneer je luistert naar de stem en gewoon doet wat de stem zegt, ga je vanzelf verder in hypnose. Iedereen ervaart de diepte op zijn eigen manier. Misschien is de beste omschrijving dat je een soort interne focus krijgt. De buitenwereld lijkt naar de achtergrond te gaan.
Sommige mensen denken dat hypnose een soort slaaptoestand is waarbij je helemaal ‘van de wereld bent’ en je niets meer kunt herinneren van wat er is gezegd of gedaan. Vaak hebben ze dat dan op tv gezien bij een show of zo.
Hoewel dat weliswaar ook een vorm van hypnose is, is dat niet de vorm die we in dit programma gebruiken om iets in je onbewuste brein te veranderen.
Daarvoor is het namelijk helemaal niet nodig om in zo’n diepe staat van hypnose te komen.
Je bent er dus gewoon bij en kunt je gewoon alles herinneren.

Waarom kan ik jullie programma alleen online volgen en niet 1 op 1 live?

Toen we het programma nog 1 op 1 live gaven, merkten we - tot onze eigen frustratie - dat er behoorlijk veel informatie verloren ging en/of niet meegegeven werd, simpelweg omdat we tijdens de sessies niet genoeg tijd hadden.
Bovendien zat er tussen de sessies onderling steeds een aantal weken en waardoor het geleerde weer een beetje verwaterde of zelfs compleet vergeten werd. Hierdoor was het resultaat niet altijd even goed.
We hebben daarom besloten om álle relevante hypnoses en informatie bij elkaar in één programma te verzamelen zodat we zeker wisten dat we niets zouden vergeten.
Hierdoor werd het bovendien mogelijk om elke hypnose zo vaak te herhalen als je wilt.
Daarnaast konden we het programma natuurlijk veel goedkoper aanbieden dan wanneer we 1 op 1 sessies zouden geven en konden we tegelijkertijd veel meer mensen helpen.

Hoeveel kilo ga ik afvallen per week?

Dat is voor iedereen verschillend. Bij de een gaat het sneller dan de ander. Dat is van veel factoren afhankelijk.
We begrijpen, dat je dat heel belangrijk vindt en je gaat jouw streefgewicht ook halen.
Maar dat getal op je weegschaal zegt niets over hoe jij je voelt, of jij gelukkig bent en in balans. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw droomlichaam realiseert, maar belangrijker nog: dat je weer happy bent met jezelf!
Als we dan toch een getalletje moeten noemen, komen we uit op ongeveer een kilo per week in het begin.

Delen jullie ook voedingsadviezen?

Er zal wel eens een tip voorbij komen en je krijgt wel een lijst met voedingsmiddelen die je snel een voldaan gevoel geven, maar de focus ligt niet op wát je eet, maar op je eetgedrag.
Meestal weet je zelf al wel wat wel en niet goed/gezond is voor jouw lijf.
We gaan je in elk geval geen restricties opleggen, want dat kan juist leiden tot eetbuien en dat is wel het laatste wat je wilt.
Dit programma leert je dat je juist kunt eten wat je wilt, dus ook een lekker stuk taart!!

Jullie hebben het steeds over je onbewuste brein transformeren, maar hoe werkt dat dan?

De audio's die je gaat luisteren, zorgen ervoor dat je in een diepe ontspannen staat komt.
Op die manier gaat je onbewuste brein ahw 'open staan' en zal het nieuwe positieve suggesties aannemen.
Deze zorgen ervoor dat er een verandering plaatsvindt op onbewust niveau waardoor je eetgedrag blijvend zal veranderen.

Een virtuele maagband? Hoe werkt dat dan?

Bij een 'echte' maagband wordt de maag verkleind dmv een soort riempje aan de bovenkant van de maag. Dit gebeurt uiteraard tijdens een operatie in het ziekenhuis.
Bij een virtuele maagband geven we je onderbewuste de suggestie dat er een maagband geplaatst is.
Je onderbewuste maakt geen onderscheid tussen écht en niet-echt. Daarom raak je bv geëmotioneerd door een film of een boek, ondanks dat wat je ziet/leest niet 'echt' is. Je onderbewuste beleeft het alsof het wél echt is.
Het zal dus de maagband ook als echt ervaren en daardoor eerder het signaal geven dat je voldoende hebt gegeten, net als bij een operatieve maagband.
Je gaat dus minder eten en daardoor ga je natuurlijk afvallen.

Begint het programma meteen zodra ik het heb aangeschaft?

Zodra je je aanmeldt, krijg je direct de eerste stap toegestuurd en kun je aan de slag. Je gaat vervolgens in de loop van de daaropvolgende maanden stapje voor stapje door het programma heen.

Kan ik tussentijds herstarten?

Mocht het door omstandigheden nodig zijn om opnieuw met het programma te beginnen, kan dat altijd. Je hebt levenslang toegang tot alle audio's en video's dus je kunt het op je eigen tijd en tempo doen.

Kan ik ook starten als ik op vakantie ben?

Ja hoor, dat is geen probleem. Vakantie is voor veel mensen weliswaar een tijd waarin het eetgedrag er anders uitziet dan normaal, maar het hoeft geen belemmering te zijn. Het gaat erom dat jij wilt veranderen.

Moet ik apart gaan koken of kan mijn partner/gezin gewoon hetzelfde eten als ik?

Jij eet gewoon hetzelfde als je partner/gezin. Het is geen voedingsprogramma met allerlei restricties of schema's. Je mag eten wat jij wilt en lekker vindt!

Heb ik nog iets speciaals nodig om jullie programma te volgen?

Nee hoor! Een computer, tablet of mobiel volstaat, weliswaar met een goede internet verbinding, maar dat is logisch. De audio's zijn simpel te downloaden waarna je ze dus overal kunt beluisteren, ook op vakantie.

Ik zit niet ruim in mijn tijd, heb ik hier wel tijd voor?

Reken op gemiddeld zo'n 20 minuutjes per dag en dat is dan vaak ook nog vlak voor het slapen gaan. Het kost je overdag dus nauwelijks tijd!
En uiteindelijk gaat het je een hele hoop tijd besparen.
Wanneer je met het programma klaar bent, hoef je nooit meer met eten bezig te zijn in je hoofd.
Ga maar na hoeveel tijd je dat je gaat besparen!

Ik vind het toch wel een hoop geld

Je kunt je geld natuurlijk maar een keer uitgeven.
Probeer het eens zo te bekijken: hoeveel geld geef je uit aan kleding, een nieuwe telefoon, brandstof, de kapper, een etentje? En hoe zorgt dat voor een blijvende verandering in je leven?
En bedenk ook, dat je uiteindelijk geld bespaart doordat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan diëten of speciale voeding.
Wel nog aan nieuwe kleding, want je oude zal veel te ruim gaan zitten ;)

En mocht het desondanks tóch een probleem zijn om het bedrag in één keer te betalen, dan kun je ook gewoon kiezen om gespreid te betalen.

Mijn partner/omgeving staat er helemaal niet achter dat ik dit programma ga volgen

Voor wie wil jij dit doen? Wie is er belangrijk in jouw leven? En wie is het belangrijkst? Is dat je partner, je kinderen, je vrienden, je familie?

Of ben jij dat?

Natuurlijk is het heel prettig en helpend wanneer je door anderen gesteund wordt, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.
En geloof ons: wanneer je jouw gedroomde resultaten gaat behalen, krijg je vanzelf de waardering en steun van die anderen.

Kan ik het vergoed krijgen van mijn verzekering?

Voor het basisprogramma Nooit Meer Over Eten is het helaas niet mogelijk een vergoeding te krijgen van je verzekering.
Dat is op zich natuurlijk jammer, maar bedenk eens wat de investering op gaat leveren voor jezelf. Dat is niet in geld uit te drukken, toch?

Meld je nu aan

Wanneer jij er klaar mee bent om je altijd druk te maken over wat je wel of niet mag eten en als jij weer wilt gaan genieten van alles wat jij lekker vindt zonder bang te hoeven zijn dat je aankomt, verander dan je onbewuste mindset.

Zeg je oude eetgedrag voorgoed vaarwel en verwelkom de nieuwe jij.


Welk streefgewicht je ook hebt, welke eetgewoonte je ook wilt veranderen: met het programma Nooit Meer Over Eten ga je simpelweg je doel of doelen behalen. En krijg jij weer rust in je hoofd. 


Of ga je tóch maar weer op zoek naar het zoveelste dieet? Nee toch!

Groetjes, Paul en Goke
Je hebt nog
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

PS: Wil je een blijvende oplossing voor je overgewicht met rust in je hoofd?

Verander je onbewuste mindset. 

Hoe? Dat ontdek je in het programma Nooit Meer Over Eten.

Stop met zinloze diëten die je keer op keer laten jojo-en en leer hoe je stap voor stap je de onbewuste brein kunt transformeren zodat het je gaat helpen in plaats van tegenwerken om je gewenste gewicht te behalen én te behouden.

Met behulp van oa. de virtuele maagband ga je weer luisteren naar je lichaam zodat je stopt met eten zodra je genoeg hebt en kun je gewoon eten wat jij lekker vindt.

Met onze ondersteuning en die van de leden uit de besloten community creëer je gaandeweg de nieuwe stralende jij.

Deze investering in jezelf is nu geen € 997,- maar slechts € 347,-


PPS: Wanneer je nu start, krijg je bonussen ter waarde van minimaal € 473,- gratis. Hiermee ga je nog sneller je doelen behalen.


PPPS: Je krijgt gewoon een no questions asked, 14 dagen niet goed, geld terug garantie, dus je loopt geen enkel risico.

Wees nu eens één keer lief voor jezelf. Gun jezelf dit en klik op de knop hieronder om vandaag de eerste stap te zetten naar een nieuw en gelukkiger leven.

Jij bent het waard!

Je hebt nog
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden