0

Goke-sip

Sorry, je bent nét te laat.

De 14 dagen zijn helaas voorbij...

Maar... wacht heel even.

We willen je toch nog een kans geven om gebruik te maken van die mooie korting.

Dus we geven je nog 2 dagen extra!

Moet je alleen niet te lang meer wachten, want over 2 dagen is de korting écht weg en betaal je de normale prijs van € 674,-. 

Tijdelijke Korting (nog 2 dagen!)laptop1NORMAAL € 674,-

Je bespaart € 327,-


Gun jezelf een slanke, gezonde en gelukkige toekomst

met Eet-rust in je hoofd.

Inclusief bonussen en 14 dagen niet goed geld terug garantie, tijdelijk slechts 347,-

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, want over 2 dagen gaat de prijs weer naar € 674,-

Deze korting geldt nog

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
taart-eten

 

Als afvallen een feestje wordt

Met ons unieke afslankprogramma is afvallen al een feest. Waarom? Omdat je gewoon mag genieten van alles wat je lekker vindt. Zin in een stuk taart? Je hoeft geen 'nee' meer te zeggen. Samen met vrienden van een wijntje genieten? Geen enkel probleem!

Je gaat leren om weer naar je lichaam te luisteren. Dat deed je als baby al: je stopte vanzelf als je genoeg gedronken had. Je bent het alleen verleerd.

Je gaat als vanzelf gezonde keuzes maken, niet omdat je dat moét, maar omdat je dat zélf wilt.

Je zult de motivatie van een topsporter krijgen zodat je moeiteloos je doelen gaat behalen.

Stel je maar eens voor hoe jij er straks uit zult zien in je droomjurk...

 

Dit is wat je gaat bereiken: 


 • Je hebt rust in je hoofd - Je voelt de vrijheid om te eten wat je lékker vindt. Je geniet van je eten. Je maakt je niet druk of het wel of niet 'mag'.  Je voelt geen schaamte. Je voelt je niet schuldig. Je wordt niet boos op jezelf
 • Je hebt de volledige controle over jouw eetgewoontes en patronen. Snaaibuien behoren voorgoed tot het verleden
 • Een feestje of gezellig uit eten met vrienden is niet langer een kwelling. Je neemt gewoon dat gebakje of dat toetje en geniet ervan
 • Je blaakt van het zelfvertrouwen en bent trots op je lijf. Je droomjurk zit als gegoten
 • Je bent super gezond. Je bruist van de energie en bent fitter dan ooit
 • Je vergelijkt jezelf niet met anderen, want je bent helemaal tevreden met wie je bent
 • Je krijgt regelmatig complimenten over hoe goed je eruit ziet

Hoe gaat jou dat lukken?


In 4 maanden leer je stap voor stap hoe je blijvend gewicht verliest door je eetgewoontes en patronen definitief te veranderen. Je zult transformeren naar een slank persoon, je gaat handelen als een slank persoon en je gaat je gedragen als een slank persoon. Eindelijk zal je rust ervaren omdat je niet meer de hele tijd met eten bezig bent.

En je staat er niet alleen voor: in onze besloten community zijn wij actief aanwezig om je te blijven motiveren en inspireren. Anders dan bij alle diëten die je al probeerde, komt het niet eens bij je op, om op te geven. En heb je toch een mindere dag? Dan helpen wij en onze leden je weer terug in je positieve flow.

koptelefoon1

  Dit is wat je krijgt:  


  • Jouw eigen Virtuele Maagband 
  • Audio's en video's om je mindset te transformeren naar de slanke versie van jezelf
  • Mindblowing opdrachten voor bewustwording over je huidige eet- en drinkgedrag en hoe dit positief te veranderen
  • Zelfhypnose audio's om het moeiteloos afvallen dagelijks te ondersteunen
  • Elke 2 weken een live coaching sessie
  • Onze Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie: wanneer je binnen 2 weken geen enkel positief effect ervaart, krijg je gewoon je geld terug. Zonder discussie!
  • Toegang tot onze besloten community met heel veel leuke mensen die je steunen
  • Vet veel zin en motivatie!
isabel-govaerts

"Ben nu een maand bezig en wat me goed afgaat zijn de 3 maaltijden per dag, kost me totaal geen moeite. Ik ben ook meer water gaan drinken waardoor ik nu toch een resultaat heb van 7,3 kilo te zijn afgevallen. Hierbij dus mijn eerste target gewicht behaald. Op naar mijn volgende target!"

Isabel Govaerts

   Waarom zou je met ons gaan werken?

    

   Hoewel wij natuurlijk helemaal niet zo interessant zijn, vind je het misschien wel fijn om iets meer over ons te weten voordat je met ons aan de slag zou gaan. Even heel kort dan.

   Wij zijn Paul en Goke van Hypnosecentrum Breda. Wij wonen in het mooie Breda met onze 2 prachtige dochters en onze lieve hond.

   Goke: "Ik heb jarenlang strijd gevoerd tegen de overtollige kilo's. Talloze diëten later, zonder blijvend resultaat, heeft Paul bij mij de virtuele maagband geplaatst. Ik ben hierdoor in een half jaar 14 kilo afgevallen en sindsdien is mijn gewicht al jaren stabiel. Wij hebben toen onze kennis en ervaring gebundeld om dit programma samen te stellen."

   Paul: "In de tijd dat wij het programma alleen 1 op 1 aanboden, kregen we zoveel aanvragen, dat we niet iedereen konden helpen. Daarom hebben we dit online programma gemaakt, zodat we veel meer mensen kunnen helpen. En dat ook nog eens voor een voor iedereen haalbare investering."  

   Maar we vinden het wel heel belangrijk dat we in verbinding met je zijn. Daarom zijn wij ook met grote regelmaat aanwezig in de community, zodat we je kunnen steunen wanneer je daar behoefte aan hebt.

   Hierdoor ga je de eenvoudige basisregels, zoals 3 kleine maaltijden per dag, gemakkelijk volhouden.

   Stel je eens voor: nooit meer calorieën tellen, nooit meer apart koken, nooit meer eten afwegen, maar gewoon met je tafelgenoten mee eten en volledige eetRUST ervaren.

Is dit programma voor jou geschikt?


Als het zou kunnen, zouden we de hele wereld slank toveren. Maar helaas, zo werkt het niet. Het is belangrijk dat je 100% verantwoordelijkheid neemt. Ja, we werken samen als een team en we helpen je waar nodig, maar jíj bent de baas over je lichaam. Je maakt dit afslankprogramma tot een succes door je te houden aan een aantal simpele basisregels. Deze regels versterken de werking van je virtuele maagband en zorgen ervoor dat je nieuwe gewoontes en patronen veranderen in automatismen. Waardoor jij wordt wie je altijd al wilde zijn.

Dit zijn de basisregels


 • Gebruik 3 kleine maaltijden per dag
 • Eet langzaam en bewust
 • Stop met eten zodra je voldaan bent
 • Drink veel water
 • Luister dagelijks naar de audio
 • Doe aan lichaamsbeweging
 • Vul eventueel aan met multivitaminen

laptop1

   Dit programma is een investering in jezelf 


   Je bent misschien niet gewend om voor jezelf te kiezen. Dat is jammer, want het leven kan zo mooi en zo leuk zijn wanneer je dat wél doet. Je bent het waard om elke dag gelukkig te zijn! In alles te voelen dat je goed genoeg bent. Dat je dromen mag dromen en ze ook uit kan laten komen. Het leven is een feestje en het is niet nodig om strijd te voeren. Niet met anderen, niet met jezelf en niet met je kilo’s.

   Kom je een partijtje meegenieten in dit levensveranderende afslankprogramma?

   • Als je alles wat je krijgt bij dit programma optelt, kom je uit op een totale waarde van maar liefst € 2898,- en dat is nog zonder de bonussen
   • De normale verkoopprijs is echter slechts € 674,-
   • Maar voor jou is deze investering in jezelf nu tijdelijk slechts 347,-
   • Je bespaart dus maar liefst € 327,-
   • Inclusief voor minimaal € 473,- aan bonussen*
   • En: Niet goed? Geld terug!

   PS: De vele deelnemers die je voorgingen en wij zijn zó overtuigd van dit unieke afvalprogramma dat je je geld terugkrijgt als het programma niets voor jou is. Je hebt 14 dagen de tijd om te ontdekken dat de methode voor je werkt. Wil je er dan toch niet mee verder? Dan krijg je zonder gedoe je geld terug.

kersoptaart

   *Wanneer je nu besluit om met dit programma te starten, krijg je als kers op de taart deze bonussen twv minimaal €473,- er helemaal GRATIS bij:


   Bonus 1: Beter slapen mp3 twv € 47,-  

   Door deze mp3 te luisteren, val je heerlijk en moeiteloos in een diepe slaap en wordt je helemaal uitgerust wakker.

   (Nacht)rust is een van de belangrijkste dingen wanneer je af wilt slanken. 


   Bonus 2: 8 maanden extra toegang tot onze besloten community twv. (minimaal) € 376,-

   Onze community is de plek waar onze leden samenkomen om elkaar te steunen en waar wij elke 2 weken een live coaching sessie geven. 

   Het programma Nooit Meer Over Eten duurt 4 maanden en is inclusief toegang gedurende die tijd tot de groep. 

   Nu krijg je dus maar liefst 8 maanden extra, dus een heel jaar toegang!

   Wanneer je daarna nog lid wilt blijven, betaal je geen € 47,-, maar slechts € 11,- per maand.


   Bonus 3: Korting op al onze toekomstige programma's twv. minimaal € 50,-

   Wij zijn voortdurend bezig om voor jou de beste programma's te maken. Zolang je lid bent van de Facebookgroep krijg je korting op deze programma's.

   Dat kan dus aardig oplopen.

Deze korting geldt nog

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Deze deelnemers gingen je voor

(En zijn nog steeds slank en fit)
Caroline Martens

"Vandaag is een Feestdag voor mij 🥳🥳🥳. Het is precies 1 jaar geleden dat mijn leven is veranderd door jullie programma. Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om gewicht te verliezen en om van mijn chocoladeverslaving af te komen. Ik heb zelfs de chocolade weggegeven die ik kado had gekregen 🤣. Mijn gewicht blijft stabiel 72,0 kg., dus toch 18 kg afgevallen."

Carolien Martens
Robbie

"Mijn eetgewoonten waren de afgelopen 35 jaar ingesleten en vaak onbewust, onnodig en ongezond.

Ik hou van koken en lekker eten, maar stopte ondertussen zonder na te denken van alles in mijn mond. Geen smaak, geen genot, geen goed gevoel. Maar toch gebeurde het, een stemmetje in mij was kennelijk sterker dan mijn rationele wil om dat niet te doen.

Het programma bij Paul en Goke vormde voor mijn bewuste en onbewuste een kantelpunt. De sessies zelf hadden invloed op mijn onbewuste gedrag.

Op een heel natuurlijke manier werden mijn gewoonten anders.

Ik kook nog steeds graag maar maak kleinere porties of neem zelf van alles een beetje. Ik geniet van een speciaalbiertje, een kaasje of een nootje, één is eigenlijk net zo lekker als meerdere. En de onzinnige momenten zijn er niet meer.

In 9 maanden tijd viel ik 27 kg af en sindsdien ben ik al  weer 8 maanden stabiel op gewicht terwijl ik niet het idee heb dat ik moet volhouden of dat ik me iets ontzeg waar ik naar verlang. Ik ben actiever en gezonder, heb al mijn oude kleding weggedaan (behalve die ene lekkere trui…) en voel me prima."

Rob Vrolijk
jikke

"Na vele diëten gevolgd te hebben maar zonder blijvend resultaat ben ik via via bij Paul en Goke terecht gekomen. 

Zij hebben een totaal andere aanpak voor overgewicht. Hierbij staat je eigen gedrag centraal!  

Door de hypnose maak je contact met je onderbewuste brein.

Ik noemde dat altijd dat "stemmetje"  in mijn hoofd dat wil eten!!!

Het zorgt met dat contact dat je onderbewuste ondersteunend wordt aan je bewuste brein/gedrag. Met als resultaat niet meer die innerlijke strijd over eten. Als ik nu nee tegen iets van eten zeg is dat oké voor mijn onderbewuste brein. En dat geeft heel veel rust en een andere kijk op afvallen.

Daarnaast door het plaatsen van een virtuele maagband heb je een sneller vol gevoel en ga je daadwerkelijk minder eten. Waardoor je ook gaat afvallen.

Belangrijkste voor mij is de verandering in gedrag die ik bij mezelf zie en die nu een jaar verder ook echt blijvend is. Natuurlijk eet ik nog steeds weleens lekkere "ongezonde" dingen en kan daar dan ook echt van genieten zonder schuldgevoel. Het blijft echter wel bij af en toe en het loopt nooit meer zo uit de hand als vroeger.

Kortom, heel blij dat ik bij Paul en Goke terecht ben gekomen. Naast hun succesvolle behandeling/aanpak zijn zij ook nog eens hele aardige mensen die echt oprecht geïnteresseerd zijn in jou, eerlijk en integer zijn en vol passie te werk gaan om jou te helpen."

Jikke Nagelsmit

"Lang geleden dat ik zo enorm heb kunnen genieten van een bordje pasta. Niet op gekregen, maar lekker dat het was...tranen van geluk dat ik mezelf kan toestaan dit weer te eten."

Rian van Dongen

"Goedemiddag vanuit een zonovergoten Rhodos. Ik ben heel dankbaar dat ik hier kan rondlopen in een  leuke korte broek met hemdje en me heel erg op mijn gemak voel om gefotografeerd te worden. Ik voel me supergoed en heel comfortabel. Mijn koffer inpakken was nog nooit zo eenvoudig. Door het wegvallen van de onzekerheid maakt het me niet uit wat ik bij me heb, ik zie er toch wel goed uit en dat geeft me zo'n rustig gevoel. Zo rustig dat ik me volledig kan concentreren op waar we zijn, wat we aan het doen zijn en met wie ik ben."

Christa van Caulil

En nog zo maar een paar reacties van mensen uit onze community


review-cluster1


reviewcluster2


Twijfels?


Heb je nog twijfels of dit programma echt iets voor jou is?

Kijk of wellicht een of meerdere van je vragen hieronder beantwoordt worden:

Veel gestelde vragen

Dit is een online cursus, maar als ik vragen heb, kan ik ze dan wel stellen?

Ja natuurlijk! Je kunt altijd je vraag stellen in de Facebookgroep Nooit Meer Over Eten die bij dit programma hoort.
Wij zijn zelf regelmatig aanwezig om vragen van groepsleden te beantwoorden en zo hebben anderen die dezelfde vraag hebben er ook veel aan. Je vraag kan natuurlijk ook beantwoord worden door andere groepsleden.

Wat krijg ik nu precies als ik jullie programma aanschaf?

Je krijgt levenslang toegang tot het afslankprogramma. Gedurende 4 maanden ontvang je audio's, video's en opdrachten die je leven gaan veranderen. Je krijgt toegang tot onze besloten community waar andere deelnemers klaarstaan om jou te motiveren en te inspireren. Zelf zijn wij wekelijks live om datzelfde te doen.

Zal het bij mij wel werken?

Wanneer jij voor 100% met het programma aan de slag gaat, gaat het voor 100% werken. Het programma geeft je alle handvatten om alle uitdagingen die je tegen zou kunnen komen, te overwinnen. Daarnaast staan wij voor je klaar om je te ondersteunen.

Wie zegt mij dat jullie programma wél gaat werken? Ik heb al zóveel geprobeerd.

We begrijpen je twijfel want eerlijk is eerlijk: er zijn natuurlijk ook zoveel aanbieders die allemaal beweren dat hún programma het beste is en sommige van die programma's werken ook prima! Waarom zou je dan voor óns programma kiezen?
Het probleem met andere programma's is, dat ze alleen voor de korte termijn werken omdat ze niets doen met je onderbewuste.
Wil jij een oplossing voor de lange termijn, dan zul je met je onderbewuste aan de slag moeten. En dat is dus precies wat je in dit programma gaat doen.
Je gaat actief aan de slag met je mindset, je leefstijl, je emoties en gevoelens. Met als resultaat een gezond gewicht, rust in je hoofd en een gelukkiger leven!
Bovendien krijg je van ons 14 dagen de tijd om het uit te proberen, juist omdat het iets is, wat je nog niet kent waarschijnlijk.

Hoeveel kilo ga ik afvallen per week?

Dat is voor iedereen verschillend. Bij de een gaat het sneller dan de ander. Dat is van veel factoren afhankelijk.
We begrijpen, dat je dat heel belangrijk vindt en je gaat jouw streefgewicht ook halen.
Maar dat getal op je weegschaal zegt niets over hoe jij je voelt, of jij gelukkig bent en in balans. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw droomlichaam realiseert, maar belangrijker nog: dat je weer happy bent met jezelf!
Als we dan toch een getalletje moeten noemen, komen we uit op ongeveer een kilo per week in het begin.

Delen jullie ook voedingsadviezen?

Er zal wel eens een tip voorbij komen en je krijgt wel een lijst met voedingsmiddelen die je snel een voldaan gevoel geven, maar de focus ligt niet op wát je eet, maar op je eetgedrag.
Meestal weet je zelf al wel wat wel en niet goed/gezond is voor jouw lijf.
We gaan je in elk geval geen restricties opleggen, want dat kan juist leiden tot eetbuien en dat is wel het laatste wat je wilt.
Dit programma leert je dat je juist kunt eten wat je wilt, dus ook een lekker stuk taart!!

Jullie hebben het steeds over je onbewuste brein transformeren, maar hoe werkt dat dan?

De audio's die je gaat luisteren, zorgen ervoor dat je in een diepe ontspannen staat komt.
Op die manier gaat je onbewuste brein ahw 'open staan' en zal het nieuwe positieve suggesties aannemen.
Deze zorgen ervoor dat er een verandering plaatsvindt op onbewust niveau waardoor je eetgedrag blijvend zal veranderen.

Een virtuele maagband? Hoe werkt dat dan?

Bij een 'echte' maagband wordt de maag verkleind dmv een soort riempje aan de bovenkant van de maag. Dit gebeurt uiteraard tijdens een operatie in het ziekenhuis.
Bij een virtuele maagband geven we je onderbewuste de suggestie dat er een maagband geplaatst is.
Je onderbewuste maakt geen onderscheid tussen écht en niet-echt. Daarom raak je bv geëmotioneerd door een film of een boek, ondanks dat wat je ziet/leest niet 'echt' is. Je onderbewuste beleeft het alsof het wél echt is.
Het zal dus de maagband ook als echt ervaren en daardoor eerder het signaal geven dat je voldoende hebt gegeten, net als bij een operatieve maagband.
Je gaat dus minder eten en daardoor ga je natuurlijk afvallen.

Begint het programma meteen zodra ik het heb aangeschaft?

Zodra je je aanmeldt, krijg je direct de eerste stap toegestuurd en kun je aan de slag. Je gaat vervolgens in de loop van de daaropvolgende maanden stapje voor stapje door het programma heen.

Kan ik tussentijds herstarten?

Mocht het door omstandigheden nodig zijn om opnieuw met het programma te beginnen, kan dat altijd. Je hebt levenslang toegang tot alle audio's en video's dus je kunt het op je eigen tijd en tempo doen.

Kan ik ook starten als ik op vakantie ben?

Ja hoor, dat is geen probleem. Vakantie is voor veel mensen weliswaar een tijd waarin het eetgedrag er anders uitziet dan normaal, maar het hoeft geen belemmering te zijn. Het gaat erom dat jij wilt veranderen.

Moet ik apart gaan koken of kan mijn partner/gezin gewoon hetzelfde eten als ik?

Jij eet gewoon hetzelfde als je partner/gezin. Het is geen voedingsprogramma met allerlei restricties of schema's. Je mag eten wat jij wilt en lekker vindt!

Heb ik nog iets speciaals nodig om jullie programma te volgen?

Nee hoor! Een computer, tablet of mobiel volstaat, weliswaar met een goede internet verbinding, maar dat is logisch. De audio's zijn simpel te downloaden waarna je ze dus overal kunt beluisteren, ook op vakantie.

Ik zit niet ruim in mijn tijd, heb ik hier wel tijd voor?

Reken op gemiddeld zo'n 20 minuutjes per dag en dat is dan vaak ook nog vlak voor het slapen gaan. Het kost je overdag dus nauwelijks tijd!

Ik vind het toch wel een hoop geld

Je kunt je geld natuurlijk maar een keer uitgeven.
Probeer het eens zo te bekijken: hoeveel geld geef je uit aan kleding, een nieuwe telefoon, brandstof, de kapper, een etentje? En hoe zorgt dat voor een blijvende verandering in je leven?
En bedenk ook, dat je uiteindelijk geld bespaart doordat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan diëten of speciale voeding.
Wel nog aan nieuwe kleding, want je oude zal veel te ruim gaan zitten ;)

En mocht het desondanks tóch een probleem zijn om het bedrag in één keer te betalen, dan kun je ook gewoon kiezen om gespreid te betalen.

Mijn partner/omgeving staat er helemaal niet achter dat ik dit programma ga volgen

Voor wie wil jij dit doen? Wie is er belangrijk in jouw leven? En wie is het belangrijkst? Is dat je partner, je kinderen, je vrienden, je familie?

Of ben jij dat?

Kan ik het vergoed krijgen van mijn verzekering?

Voor het basisprogramma Nooit Meer Over Eten is het helaas niet mogelijk een vergoeding te krijgen van je verzekering.
Dat is op zich natuurlijk jammer, maar bedenk eens wat de investering op gaat leveren voor jezelf. Dat is niet in geld uit te drukken, toch?
Wanneer je echter het pakket aanschaft waarbij je ook individuele begeleiding krijgt en je hebt een aanvullende verzekering, dan is het mogelijk dat je een deel vergoed krijgt.

Meld je nu aan


Wanneer jij de mooiste versie van jezelf wilt worden en blijven, twijfel dan niet langer.

Maak gebruik van het aanbod en start deze fantastische reis naar de nieuwe jij!


Of wordt het toch weer worteltjes knagen? Nee toch!

Groetjes, Paul en Goke

PS: Wil je eindelijk trots en blij zijn met je lijf?

Verander je onbewuste mindset. 

Hoe? Dat ontdek je in het programma Nooit Meer Over Eten.

Stop met zinloze diëten die je keer op keer laten jojo-en en leer hoe je stap voor stap je de onbewuste brein kunt veranderen zodat het je gaat helpen in plaats van tegenwerken om je gewenste gewicht te behalen én te behouden.

Met behulp van oa. de virtuele maagband ga je weer luisteren naar je lichaam zodat je stopt met eten zodra je genoeg hebt en kun je gewoon eten wat jij lekker vindt.

Met onze ondersteuning en die van de leden uit de besloten community creëer je gaandeweg de nieuwe stralende jij.

Deze investering in jezelf is nu geen € 674,- maar slechts 347,-


PPS: Wanneer je nu start, krijg je bonussen ter waarde van minimaal € 473,- gratis. Hiermee ga je nog sneller je doelen behalen.


PPPS: Je krijgt gewoon een no questions asked, 14 dagen niet goed, geld terug garantie, dus je loopt geen enkel risico.

Gun jezelf je mooiste versie van jezelf! 

Jij bent het waard!