0

Wie zijn wij?
Hallo, wij zijn Paul en Goke...
Wat wij het allerliefste doen? Meer dan 1000 personen  begeleiden naar een slank en gezond lichaam en niet alleen dat! De programma's die we maken, maken we om je op alle fronten beter te laten voelen, Fysiek en mentaal. Onze programma's worden begeleid in een facebook community, maar ook zonder het programma delen we voldoende informatie om een verandering in je leven te creëren. De kracht van online-community's is enorm stimulerend en daarom life-changing!
In 2001 ben ik (Goke) als fysiotherapeut en haptotherapeut mijn eigen praktijk gestart. Binnen no time is deze uitgegroeid tot een praktijk met een, helaas, lange wachtlijst. Dat voelt als praktijkhouder niet goed en er moest toch iets zijn waardoor ik voor veel meer mensen goedkoper en makkelijker bereikbaar bleef. Ik wilde mijn wachtlijst wegwerken en laagdrempelig meer mensen helpen. Zo is het idee ontstaan van online werken. Dankzij de lock-downs tijdens corona viel er veel werk weg en zo ontstond er tijd en ruimte om mijn ideeën verder uit te werken.
Tijdens de opstart van mijn praktijk ging ik bij mijn man, Paul, die een sportcentrum had, een afslankprogramma opzetten. Eten en slank zijn heeft vanaf mijn tienertijd mijn hele leven beheerst. Lijnen en sporten was iets waar ik een soort haat-liefde verhouding mee had. Ik was er ALTIJD mee bezig! Sinds een paar jaar is het gelukkig alleen nog maar een liefdesverhouding......

Die liefdesverhouding is ontstaan doordat mijn man na onze opleiding tot hypnotherapeut de nascholing over het plaatsen van een virtuele maagband heeft gevolgd. Ik was zijn eerste cliënt en vanaf dat moment is mijn leven drastisch veranderd. Ik ben niet alleen kilo's afgevallen, maar wat voor mij nog fijner was, is dat de oneindige dialoog in mijn hoofd over eten, slank of te dik zijn is gestopt!! En wat een rust heeft me dat gegeven! Hierdoor werd ik alleen nog maar enthousiaster om een programma te maken dat iedereen die hier mee worstelt van dit probleem af zou helpen en ik weet dat er zo ontzettend veel m.n. vrouwen zijn die hiermee worstelen.


In 1995 is Paul samen met een compagnon sportcentrum Gymnasium begonnen. Eén van de eerste sportcentra in Nederland met para-medische begeleiding (beide waren fysiotherapeut). In 2002 kwam daar de begeleiding om af te slanken bij. Heel lang heeft Paul dit met veel plezier gedaan, maar op een bepaald moment begon het bij hem toch wel te kriebelen. Afslanken heeft niet alleen met teveel of te weinig eten te maken, maar vaak ook met onderliggende trauma's en overtuigingen. Hierdoor vielen mensen vaak veel af tijdens hun programma, maar vaak kwamen ze ook weer terug als ze weer aan waren gekomen. Omdat hij inmiddels de opleiding tot hypnotherapeut had afgerond, wist hij dat het ook anders kon. Na deze opleiding heeft hij de nascholing "virtuele maagband" gevolgd en de resultaten waren opzienbarend. Meer dan 85% had blijvend resultaat en de rest kwam misschien niet op hun streefgewicht maar voelden zich wel veel beter over zichzelf! 

Tijdens de lock-downs hebben wij onze krachten gebundeld en hebben ons gewijd aan het maken van een programma waarin alle aspecten van onze jarenlange begeleiding van mensen die willen afslanken en kennis als fysiotherapeut, haptotherapeut én hypnotherapeut samenkomen. Omdat alles teveel is om in 1 basisprogramma te stoppen besloten we het programma te combineren met een facebookpagina waar we masterclasses over allerlei aspecten zullen delen, die zullen leiden naar een slank lichaam én een gezonde geest! 

Paul heeft inmiddels het sportcentrum verkocht om zich geheel toe te kunnen leggen op de mentale begeleiding van cliënten.


De masterclasses kun je volgen zonder het "nooit meer over eten" programma te volgen maar zijn wel een aanvulling op het programma. Er worden in de community geen onderdelen van het programma gedeeld, dit omdat het programma heel zorgvuldig is samengesteld en de volgorde noodzakelijk is om een goed en blijvend resultaat te kunnen behalen. 

Extra weetjes over ons

 • Paul en Goke elkaar hebben leren kennen in 1988 op de opleiding fysiotherapie
 • Paul studeerde daar in 1990 af
 • Goke in 1994.....de nevenactiviteiten vond ik nét iets leuker dan de opleiding
 • Paul tot 1995 als Knans samen met Knees een animatie duo had? Voor alle feesten en partijen...
 • Paul in 1995 startte met sportcentrum Gymnasium waar hij tot en met 2021 eigenaar van is geweest
 • Goke in 1994 haar eerste praktijk fysiotherapie had in Dordrecht, "Octant" terwijl ze haar fysiotherapie diploma nog niet op zak had....
 • Dat ze dat verschrikkelijk vond en daar in 1995 mee gestopt is en is gaan werken bij SDW in Roosendaal. 
 • Ze dat superleuk vond, maar helaas niet tegen de bureaucratie kon en in 2007 is gestopt
 • In 2001 haar praktijk voor haptotherapie begon terwijl ze haar diploma nog niet op zak had...
 • Sport voor Goke en Paul altijd een grote rol in hun leven heeft gespeeld
 • Voor Goke was volleybal en dansen haar lust en haar leven totdat ze op 16 jarige leeftijd een auto-ongeluk kreeg, dansen doet ze nog elke dag
 • Voor Paul was en is badminton zijn lust en zijn leven
 • Paul en Goke pas in 1997 een relatie kregen, af en toe zijn ze wat traag van begrip...
 • Over het kopen van een huis minder lang doen dan het kopen van een paar schoenen...als je weet dat het goed is is het goed..
 • Sinds 1999 wonen ze in het mooiste straatje van Breda
 • In 2003 hun leven verrijkt werd met de komst van hun prachtige dochter Bo
 • Daar in 2006 net zo'n prachtige dochter bij kwam, Kara
 • Dat ze enorm veel van honden houden en hun huidige hond zelfs als blafmedewerker op de website staat
 • Connecten en verbinden het liefste is wat ze doen.
 • Dat Paul en Goke jarenlang hebben gezocht om iets samen te gaan doen en toen bij toeval op hypnose kwamen
 • Dat dat hun leven en relatie enorm heeft verrijkt en dat ze in 2022 samen hun maatschap Hypnosecentrum Breda zijn begonnenOns team

blafmedewerker

Bender

blafmedewerker

specialisaties

Ontspannen

Knuffelen

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

De kennisdoos gaat gewoon open

Ik vind het bijzonder dat jullie gewoon weer zoveel informatie geven, ook als er geen vragen zijn. De kennisdoos gaat gewoon open!!

Paula

minder hard roeien

Ik ben dankbaar dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit. Ik merk dat ik bepaalde triggers beter kan herkennen en erkennen. Ook komen mijn darmen in een betere flow en lijkt zelfs mijn huid te verbeteren!

Ik kan beter luisteren naar mijn lijf en het proces waar ik in zit kan ik meer aandacht geven, juist door meer rust te nemen! Ik laat het gebeuren en stuur bij wanneer dit nodig is. Alles gaat zoveel makkelijker! 

Het is heel motiverend om elkaars ervaringen te lezen en elkaar zo te steunen in elkaars proces.

De MP3 over zelfvertrouwen heeft me zoveel gebracht. Ik kan nu mijn bootje lekker laten drijven en hoef veel minder hard te roeien

Inge

Ik kan het wél!

Ik was heel goed in het automatisch tegen mezelf zeggen dat het tóch fout gaat als ik wil afvallen en natuurlijk gaat het dan ook fout, logisch weet ik nu! Dus nu zeg ik elke dag tegen mezelf "ik kan het wel en heel makkelijk! En het verbaast me hoe makkelijk het dan gaat, ik ben gewoon al 11.3 kg kwijt in 3 maanden!! Jullie masterclasses zijn heel makkelijk te volgen en enorm verhelderend!

Natascha